DOORDEWEEKS FEESTDAGEN NAGERECHT SNACKS ZOET

Pindakaas Choco ijstaart

Hi foodlovers!

Ben je net als ik dol op pindakaas en ijs, dan zou je deze super lekkere pindakaas taart uit het vriesvak echt eens moeten proberen.

TIP:Haal de taart wel 15 minuten van tevoren uit  het vriesvak

Enjoy!

Coole pindakaastaart, ijskoud het lekkerst!

Coole pindakaastaart, ijskoud het lekkerst!


Coole Pindakaas taart | ijskoud het lekkerst
Coole Pindakaas taart | ijskoud het lekkerst
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Zo maak je de taart:

    Neem twee mengkommen, doe in de één de oreo kruimels en in de ander de biscuit kruimels en meng door beide 2,5 el gesmolten boter.
  2. Bedek de bodem van de springvorm om en om met de twee soorten koekkruimels (zie foto) en druk het goed aan met bijvoorbeeld de achterkant van een glas, zorg ervoor dat de koekkruimels ook aan de zijkanten van de springvorm zit, ongeveer één of twee centimeter hoog.
  3. Klop met een mixer, of in een keukenmachine de, pindakaas, één el melk, poedersuiker, roomkaas, vanille extract los en romig het snufje zout, en spatel daarna voorzichtig de gekopte slagroom erdoorheen.
  4. Verdeel de vulling over de koekjesbodem, dek af met plasticfolie en zet de taart voor twee uur in de vriezer.
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

14 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.