Hai lieve foodlovers!
Allereerst nog de beste wensen voor het jaar 2016!
Om maar weer met wat food in huis te vallen, dit wordt de snack van 2016 denk ik…..
Het is geen muffin, geen croissant maar het is de cruffin 😉  maar dan op “the easy way” 🙂
Een heerlijk luchtig hapje die je maakt van een croissantdeeg en vult met heel veel lekkers, bijvoorbeeld Nutella, roomkaas vermengt met blokjes ham of bosbessenjam en verse bosbessen.
Eet ze als luxe snack, lunch of als ontbijt.. DO THE CRUFFIN!!!
Liefs,
Jacq
[av_video src=’https://youtu.be/3mvMR2LTYZE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-22qmfx’]
Servings |
6cruffins |
Servings |
6cruffins |
- 1 blik croissantdeeg bijvoorbeeld van danarolle
- nutella per cruffin 1 eetlepel
- monchou (roomkaas) per cruffin 1 eetlepel
- hamblokjes per cruffin 1 eetlepel
- bosbessenjam per cruffin 1 eetlepel
- verse bosbessen per cruffin 1 eetlepel
- 1 bakblik voor muffins
- bakspray
Ingredients
|
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
Haal het deeg uit de blikjes en rol het uit. Verdeel in 3 gelijke rechthoeken (zie filmpje). - Rol de rechthoeken op en snijdt over de lengte doormidden. Smeer aan de uiteinde een flinke lik van de vulling, maak er een rolletje van met een vloeiende beweging, en plaats ze in een ingevet bakblik voor muffins.
- Bak ze in de oven op 180 graden voor 10 minuten. Enjoy!
- Voor de hartige vulling heb ik de monchou gemengd met de hamblokjes.
6 Comments
Lisanne Bertens
3 januari 2016 at 13:03Oohhh dat klinkt lekker
Marianne Kuik
3 januari 2016 at 13:12Sime Baricevic
Corrie Hekkers
3 januari 2016 at 14:31Klinkt heerlijk Jacqueline!
Ria Sluijter
3 januari 2016 at 15:36Heerlijk dochter..?
Leonie Leentvaar
3 januari 2016 at 16:43Charisma Leegwater lijkt me heerlijk!
Charisma Leegwater
3 januari 2016 at 17:32Jammie!