Hallo lieve foodlovers.
Zoals beloofd hier het recept van de nutella taart.
Als je net zoals mijn man Sander van chocoladetaart en Nutella houdt, dan moet je deze Nutella chocoladetaart met maar 3 ingrediënten eens maken. Hij is klaar in 35 minuten en smaakt chocodelicious!
Money can’t buy happiness but it can buy Nutella, and that is basically the same thing
Wij hebben er zelf nog iets extra’s aan toegevoegd, aan de zijkant hebben we gehakte geroosterde hazelnootjes geplakt. Dit ziet er niet alleen feestelijk uit maar smaakt ook super lekker!
- 4 eieren
- 600 g nutella plus een beetje voor garnering
- 65 g bloem gezeefd
- 60 g geroosterde hazelnoten optioneel
- 1 el boter voor het invetten van de springvorm
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Mix de eieren en nutella met een handmixer (of keukenmachine) door elkaar voor 3 tot 4 minuten.
Voeg de gezeefde bloem toe en spatel het er voorzichtig doorheen.
Doe het mengsel in een met boter ingevette springvorm (20 cm).
Bak in het midden van de oven voor 35 minuten. De taart is gaar als een houten prikker er droog uit komt. - Laat de taart 15 minuten afkoelen in de springvorm.
Verwijder de springvorm en bestrijk de zijkanten met wat nutella en druk hier de gemalen nootjes tegenaan.
Ben je niet zo van de nootjes, laat ze dan gewoon weg 🙂 Enjoy!
Om het af te maken bestrooi je de nutella taart met wat poedersuiker.
11 Comments
Richard Janssen
11 januari 2016 at 21:02Deze gaat ik zeker maken!!!!!
Jerney Karakoc
12 januari 2016 at 00:26Yasmine Karakoc kijk hoe simpel?
Kirsten Braam
27 januari 2016 at 13:02Nadeche!
Nadeche Santing
27 januari 2016 at 16:10Zeg maar wanneer ik kan komen proeven ?
Kirsten Braam
27 januari 2016 at 16:12?
Shermaine Bouman
27 januari 2016 at 23:12Serap Daymaz
Sylvia Leidsman
28 januari 2016 at 00:48Deze is ook de moeite waard om een keer te maken Cheryl Leidsman of niet Bernard Agema hmmm
Angela van Vliet
28 januari 2016 at 15:08Brent Bons
Heldenaar Ilona
28 januari 2016 at 18:57Kijk Sandra Floris en Remco Ligthart
Sandra Floris
28 januari 2016 at 18:59Lekker!!
Karen
4 april 2020 at 09:37Zou je er ook cupcakes van kunnen maken? Met een laagje hazelnootkruimels als topping…
Hoe lang denk je dat deze in de oven moeten?