Ben je dol op pesto probeer deze doperwten pesto dan eens, deze is lekker romig en vol van smaak, heerlijk met een plakje gerookte zalm en een gebakken ei.
Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
2personen | 5minuten | 5minuten | 10minuten |
Servings | Prep Time |
2personen | 5minuten |
Cook Time | Passive Time |
5minuten | 10minuten |
- 250 g diepvrieserwten ontdooid
- 2 tenen knoflook geperst
- 50 g Oude geraspte kaas
- 2 tot 3 el olijfolie extra vierge
- snuf zeezout en zwarte peper
- 25 g verse munt in dunne reepjes gehakt
- 50 g geroosterde pijboompitten
- sap van 1/2 citroen
Ingredients
|
- Mix alle ingrediënten in een blender tot pesto, of mix het met een staafmixer tot een pesto.
- Voeg naar smaak nog wat peper zout toe, en evt. nog meer citroensap en munt.
- De pesto smaakt heerlijk op toast met daarop een gebakken ei en wat plakjes gerookte zalm.
- Enjoy!
No Comments