Happy Holidays!

Hallo lieve foodlovers!

It’s that time of the year!


Zo tegen het einde van het jaar sta ik vaak even stil bij de mooie en minder mooie momenten van het afgelopen jaar.

Het jaar 2015 was voor ons een bewogen jaar met ups en downs, de mooie momenten blijven natuurlijk het langst hangen, zoals de komst van onze Franse buldog miss Brownie  die letterlijk ons hele leven op de kop gooide, maar die ons ook heel plezier en veel liefde heeft bezorgd.


miss brownie

miss brownie


Pizza Party Foodblabla

Pizza Party Foodblabla


Ook werd ik deze zomer 45 jaar en dit hebben we uitbundig gevierd met familie en vrienden. We huurde voor deze dag een pizzaoven bij totti ovens en de pizza party was een feit. Iedereen bakte zijn eigen biologische speltpizza (thanks Maik) op een stralende dag in juli.

 

 

 

Zo hadden wij een prachtige vakantie in Zuid-Frankrijk, waar we los zijn gegaan op de kaas, wijn en al het moois en lekkers wat het land te bieden heeft.. tijdens ons verblijf in Frankrijk bezochten we o.a. het wijnchateau de Fontenelles en daar maakte Sander foto’s voor onze blog. De eigenaar was zo gecharmeerd van de foto’s dat hij ze gebruikt heeft in zijn nieuwe brochure… dat is toch super! Onlangs hebben we de brochure opgestuurd gekregen vanuit Frankrijk (Douzens) uit de streek de Corbières.

Jacq en San in Zuid Frankrijk

Jacq en San in Zuid Frankrijk

Brochure Fontenelles

Brochure Fontenelles

En dan blijven de super leuke opdrachten maar binnen komen voor foodblabla, waarvan we helaas niet altijd alles door kunnen laten gaan. Ook zijn we dit jaar weer opnieuw de samenwerking aangegaan met by the grape, we kijken uit naar een mooie samenwerking in de toekomst!

Naast de mooie momenten waren er zoals gezegd ook minder leuke momenten, zo kreeg ik dit jaar voor de 2e keer oprij een rug hernia die mij veel hinder heeft bezorgt waardoor ik tot op de dag van vandaag niet alles heb kunnen doen zoals ik normaal had kunnen doen. In deze periode is mijn man Sander een enorme steun en toeverlaat voor mij geweest. Bedankt hiervoor lieverd!

Laatste recept 2015 voor By the Grape

Laatste recept 2015 voor By the Grape

Perentaart met vanille

Perentaart met vanille

kop en staart nijmegen

kop en staart nijmegen

Sander in actie

Sander in actie

Ik ben dan ook enorm trots op mijn man Sander (mag ook wel eens genoemd worden) die regelmatig mooie foto opdrachten binnenhaalt voor onder andere flyers, krantjes, foodfotografie, maar ook het fotograferen van producten en of mensen zoals jij en ik, daar draait Sander zijn camera niet voor om!

 

Wat is het jaar voorbij gevlogen en wat is het fijn dat wij toch een mooie passie met elkaar delen “FOOD.. en alles eromheen”

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de likes en de leuke reacties op facebook, en voor het komende jaar wens ik iedereen een tof en heerlijk jaar toe. Wij zijn vooral van plan om lekker door te gaan met hetgeen wat we leuk vinden FOOD, BLOGGEN, KOKEN, STYLEN, FOTOGRAFEREN, PRATEN tijdens en over eten, want dat zijn wij FOODBLABLA!

Tot volgend jaar,

Liefs,

Jacqueline & Sander en miss Brownie

 

Jacqueline Sander en miss Brownie

Jacqueline Sander en miss Brownie

11 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.