DRANKJE

Gin Tonic met granaatappel

Hallo lieve foodlovers,

Heerlijk voor het weekend, deze gin tonic met granaatappel. Wij hebben hiervoor de gin van Jinzu gebruikt en deze leuke glazen komen van Zenz.

Fijn weekend!

Jinzu Gin is eigenlijk een Schotse gin gedistilleerd van sake en verrijkt met kers bloemen. Door deze botanicals krijgt Jinzu een Japanse twist die een originele smaak oplevert die zeker de moeite waard is om te proberen.

Bedenker van deze gin is Dee Davies, die met Jinzu een prijs won op een prestigieuze bartenders wedstrijd. De drijfkracht achter Jinzu gin is Diageo. Zij weten steeds meer originele smaken op de markt te brengen dankzij hun uitgebreide expertise wat sterke dranken betreft.

Door de originele samenstelling van deze gin is het een beetje een buitenbeentje. Zacht en vrij zoete geuren, in combinatie met frisse aroma’s. Deze gin komt mooi tot zijn recht met een zachte tonic en enkele frisse botanicals als garnituur.

Gin tonic met granaatappel jinzu gin 4

Gin tonic met granaatappel jinzu gin


Gin tonic en granaatappel jinzu gin
Gin Tonic met granaatappel
Gin Tonic met granaatappel
Recept Afdrukken
Porties
1glas
Porties
1glas
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe veel ijs in een glas, voeg dan de gin toe. Schenk de tonic er rustig overheen en garneer met de granaatappel. Enjoy.
Recept Afdrukken
print het recept

6 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.