Hallo lieve foodlovers,
Heerlijk voor het weekend, deze gin tonic met granaatappel. Wij hebben hiervoor de gin van Jinzu gebruikt en deze leuke glazen komen van Zenz.
Fijn weekend!
Jinzu Gin is eigenlijk een Schotse gin gedistilleerd van sake en verrijkt met kers bloemen. Door deze botanicals krijgt Jinzu een Japanse twist die een originele smaak oplevert die zeker de moeite waard is om te proberen.
Bedenker van deze gin is Dee Davies, die met Jinzu een prijs won op een prestigieuze bartenders wedstrijd. De drijfkracht achter Jinzu gin is Diageo. Zij weten steeds meer originele smaken op de markt te brengen dankzij hun uitgebreide expertise wat sterke dranken betreft.
Door de originele samenstelling van deze gin is het een beetje een buitenbeentje. Zacht en vrij zoete geuren, in combinatie met frisse aroma’s. Deze gin komt mooi tot zijn recht met een zachte tonic en enkele frisse botanicals als garnituur.
Servings |
1glas |
Servings |
1glas |
- Doe veel ijs in een glas, voeg dan de gin toe. Schenk de tonic er rustig overheen en garneer met de granaatappel. Enjoy.
6 Comments
Judith Heemskerk
1 juli 2016 at 21:07Leonie Martijn Marco Denise
Kim de Kleijn
1 juli 2016 at 21:38Tirsa van Schaik Laris Venhovens
Laris Venhovens
1 juli 2016 at 22:46Volgende week! It’s on!
Loes de Vos
1 juli 2016 at 21:49Ineke Nelemans-Batist 😍
Ineke Nelemans-Batist
2 juli 2016 at 12:40En nog gezond ook 😂
Esther Molenaar
2 juli 2016 at 18:42Jörgen Beens