[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Hi foodlovers!
Afgelopen dinsdag had ik een spicy date met chef kok Danny Jansen onder andere van 24 kitchen en de potten en pannen van Le Creuset in de gezelligste servieswinkel van Arnhem, namelijk bij Pollmann. Pollmann is verhuisd naar de 7straatjes. In de leuke winkel maken zij thuis eten tot een feest! Met producten van mooie kwaliteit, hebben zij alles in huis voor een gezellige avond met vrienden of familie.
In de prachtige nieuwe winkel van Pollmann is een ruimte gecreëerd, waar verschillende kook demo’s gehouden kunnen worden.
#kookworkshop
[/av_textblock]
[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ admin_preview_bg=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-01-1.jpg’ attachment=’5513′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’fade-in’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
We waren daar op uitnodiging samen met andere gastbloggers om heerlijk te koken met de prachtige pannen van Le Creuset. Le Creuset onderscheidt zich op het gebied van kookgerei, door de liefhebbers van koken, goede producten aan te bieden die hoge kookprestaties combineren met design en een gebruik aangepast aan het moderne leven. Wij zijn al tijden fan van deze prachtige pannen met een robuuste en tijdloze uitstraling.
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-04.jpg’ attachment=’5520′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-03.jpg’ attachment=’5521′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Danny en Tineke Holvoet (Le Creuset) hadden alles al voor ons klaargezet en de tafel in de winkel was prachtig gedekt met de allernieuwste borden in de regenboogkleuren van Le Creuset, deze zijn binnenkort verkrijgbaar. Het zag er echt super kleurrijk uit allemaal.
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
We staan al snel gezellig te kletsen met elkaar, we hebben er namelijk ook allemaal veel zin in. Danny neemt ook de tijd om met ons op de foto te gaan en om mijn boek te signeren, wat hij overigens super leuk heeft gedaan.
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-11.jpg’ attachment=’5525′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-13.jpg’ attachment=’5526′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Van Tineke en Danny krijgen wij uitleg over hoe de avond eruit gaat zien, en Anke verteld met trots wat over haar winkel en zijn geschiedenis. We gaan met zijn allen 4 gerechten maken en daarna genieten van ons eigengemaakte eten.
Op het menu staat
Ayam Pangang Pedis
Soho Butter Chicken
Groentetajine met meiknol en specerijen
Kerrie ananas met gezouten karamelsaus en vanille ijs
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-16.jpg’ attachment=’5527′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-19.jpg’ attachment=’5528′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-38.jpg’ attachment=’5529′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-36.jpg’ attachment=’5530′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Ik heb er super veel zin in! Samen met Michelle van het leuke blog Miesslife ga ik aan de slag. Michelle is van Miesslife is altijd op zoek naar de leukste hotspots en maakt ook nog een heerlijke gerechten.
Voor deze workshop gaan hele hele hele hete kip maken. Want het thema is tenslotte HOT & SPICY….
Love and Food is al about spice 🙂
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-23.jpg’ attachment=’5533′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-24.jpg’ attachment=’5534′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Tijdens het koken is iedereen geconcentreerd bezig met zijn eigen gerecht, en het begint al heerlijk te geuren in de kookstudio. Er wordt druk gefotografeerd, getweet, geinstagramd, gevlogd en in de potten en pannen geroerd. Het is erg gezellig in de keuken, Danny maakt veel grapjes en zo ontstaat er een relaxte sfeer.
Onze hete kip is al erg snel klaar en we maken plaats voor de mooie Tajine op het fornuis gevuld met de heerlijke gemengde groenten, alles ziet er verrukkelijk uit ook de Soho butter chicken, We kunnen bijna aan tafel. Rakhee van foodblog box of spice maakt nog snel even wat heerlijke Indiase flatbread, want dat is zo klaar in de pan, YUM!
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
En dan mogen we na hard ploegen in de keuken aan tafel met zijn allen, twee grote goed gevulde Le Creuset pannen en een mooie Tajine staan op ons te wachten om bevrijdt te worden van hun deksel en om te gaan opscheppen over hun heerlijke inhoud. Want dat mag je als je een Le creuset pan bent.. opscheppen! De le Creuset pannen zijn super geschikt voor stoof en ovenschotels, omdat je zo in de oven kan plaatsen, maar ook een soepje of een stampotje kan je er prima in klaar maken, echt super!
Samen delen we de gerechten die we hebben klaargemaakt en iedereen is heerlijk aan het smullen.
De sfeer aan tafel is goed, en er wordt veel gelachen want Danny verteld leuke story’s van vroeger.
[/av_textblock]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-46.jpg’ attachment=’5536′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-48.jpg’ attachment=’5537′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[/av_one_full]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
We zouden het bijna vergeten maar we hebben nog een dessert wat bereidt moet worden, gebakken Ananas met kerriepoeder is echt weer eens iets anders. Iris en Danny maken nog even snel een lekkere karamelsaus met een snufje zeezout en nootjes. Dan komt er ook nog een heerlijke bol vanille ijs bij en iedereen is er stil van….
[/av_textblock]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-49.jpg’ attachment=’5538′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[av_image src=’http://foodblabla.nl/wp-content/uploads/2017/03/Workshop-Le-Creuset-Danny-Jansen-Pollmann-52.jpg’ attachment=’5539′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’lightbox’ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]
[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]
Big thanks to everybody!
Le Creuset, Danny en Anke van Pollmann hebben ons echt mega verwend. We hebben een super toffe avond gehad.
Liefs Jacq
fotografie sander damen www.creativephoto.nl
[/av_textblock]
[/av_one_full]
[av_masonry_gallery ids=’5540,5541,5542,5543,5544,5545,5546,5547,5548,5549,5550,5551,5552,5553,5554,5555,5556,5557,5558,5559,5560,5561,5562,5563,5564,5565,5566′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed’ gap=’no’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’excerpt’ caption_styling=’overlay’ caption_display=’on-hover’ color=” custom_bg=”]
No Comments