Hi Foodlovers!
Yes, het is zomer!
En dat kan maar één ding betekenen, we gaan voor heerlijke lichte zomerse gerechtjes, bijvoorbeeld kabeljauw au papilotte, oftewel een visje gebakken in papier.
Heerlijk met een gekoeld glas Sauvignon Blanc.
Enjoy!
Porties |
2personen |
Porties |
2personen |
- 2 kabelauwfilets
- 1 bos groene asperges
- 2 grote rode aardappels gewassen en in dunne plakjes gesneden
- 1 citroen schoongeboend en in dunne plakjes gesneden
- 2 trosjes mini tomaten
- 2 grote el groene pesto
- peper / zout
- 2 vellen bakpapier
- keukentouw
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Leg de 2 velletjes bakpapier op een bakplaat.
- Beleg beide velletjes bakpapier met plakjes aardappel, citroen, asperges, en leg hier bovenop de kabeljauwfilet.
- Bestrooi de vis met peper en zout, en bestrijk ieder visje met 1 el pesto en leg het trosje tomaat erop. Vouw het pakketje goed dicht totdat het pakketje echt dicht zit, want het mag niet lekken. Je kunt hem als een ‘snoeppapiertje’ dichtvouwen en voorzichtig opdraaien, en aan de uiteinde bind je een touwtje eromheen.
- Bak in de oven voor 25 minuten, haal uit de oven en laat ze rusten voor 2 minuten.
- Leg de pakketjes op een bord en vouw ze voorzichtig open. Enjoy!
No Comments