HARTIG SNACKS

Oranje hapje met abrikoos, geitenkaas en ham

17 juni 2014

Zoals beloofd post ik deze week een aantal healthy recepten op mijn blog.

Sander heeft het afgelopen weekend abrikozen gekocht om een lekkere snack voor ons te maken. Het recept stond al op mijn verlanglijstje en nu heeft Sander deze voor ons gemaakt.

Het recept is echt de moeite waard om een keer te maken. Misschien een healthy snack voor bij de wedstrijd van morgen.

20140614_202106 copy20140614_202621 copy

 

Oranje hapje, abrikoos met geitenkaas en ham
Oranje hapje met abrikoos, geitenkaas en ham
Oranje hapje met abrikoos, geitenkaas en ham
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Snijd de abrikozen doormidden, verwijder de pitten en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel ze met olijfolie. Bestrooi met zout + peper en bak de abrikozen op 350 graden voor ongeveer 10 minuten of totdat ze zacht worden, maar ze moeten nog wel een beetje een stevig blijven! Oranje hapje, abrikoos met geitenkaas en ham
  2. Hak de basilicum en voeg toe aan de geitenkaas, samen met wat zout + peper en meng alles goed door elkaar. Oranje hapje, abrikoos met geitenkaas en ham
  3. Vul de abrikoosjes met het geitenkaas + basilicum mengsel, en plaats een walnoot bovenop de gevulde abrikoos. Wikkel nu, om elk gevuld abrikoosje een dun plakje prosciutto, en leg ze op een schaal. Enjoy! Oranje hapje, abrikoos met geitenkaas en ham
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.