Maal de dadels fijn in een foodprocessor, of hak ze heel erg fijn met een keukenmes.
Doe ze in een mengkom, doe de pindakaas, cacao nips, fijngemalen pinda’s erbij en kneed met je handen alles goed door elkaar tot een stevige massa. Rol er met je handen …eitjes van.
Verwarm de chocolade au bain-marie, en haal met 2 vorken één voor één de eitjes door de gesmolten chocolade. Leg ze voorzichtig op een schaaltje bedekt met bakpapier. Bestrooi met een klein beetje zeezout en eventueel wat gemalen pinda's. Laat ze uitharden in de koelkast voor 15 minuten.
Heb je nog wat gesmolten chocolade over, giet dit dan alsnog in een dun straaltje over de paaseitjes, dit doe je met een lepel, zo krijgen ze een luxe uitstraling.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
No Comments