SALADES

Salade Nicoise warm gerookte zalm

De klassieker salade niciose met tonijn die kennen we allemaal.

Deze rijk gevulde salade met warm gerookte zalm eet je met een romige yoghurt dressing, dat is net weer even wat anders.

Heerlijk met een stuk knapperig brood.

Salade Nicoise warm gerookte zalm
Salade Nicoise warm gerookte zalm
Salade Nicoise warm gerookte zalm
Salade Nicoise warm gerookte zalm
Salade Nicoise warm gerookte zalm
Salade Nicoise warm gerookte zalm
Salade Nicoise warm gerookte zalm
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2personen 10 minuten 20minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
2personen 10 minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
20minuten 30minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Was de krieltjes en kook ze in ruim water met zout 10 minuten, giet af en houdt apart.
  2. Kook in een ander pan de bonen in ruim water met zout 6 minuten, giet af en spoel na met koud water houdt ook deze apart.
  3. Roer voor de dressing alle ingrediënten goed door elkaar tot een gladde saus en verdun met 1 el water.
  4. Roer 2 el dressing en 1 el olijfolie door de gekookte krieltjes, schep goed door elkaar en zet in de koelkast.
  5. Pel de eieren en halveer ze. Breek de zalm in grove stukken.
  6. Haal de krieltjes uit de koelkast, leg ze op de schaal samen met de tomaatjes, bonen, olijven, stukken zalm, uienringen en de medium gekookte halve eieren. Serveer de overgebleven dressing er apart bij in een schaaltje. Maak op smaak met peper en zout en eventueel nog wat bieslook.
  7. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.