Hallo lieve foodlovers!
Soms heb je trek in wat anders voor het ontbijt of lunch, bak dan deze pannenkoekjes met fruit en eet ze bijvoorbeeld met wat fruit of poedersuiker of en en 🙂
Heerlijk!
- 125 g speltbloem of bloem/meel naar keuze
- 250 ml melk
- 1 ei geklutst
- 1 rijpe banaan
- 1 snufje zout
- 1 tl kaneelpoeder
- kokosolie of andere olie om in te bakken
Ingrediënten
|
- Prak de banaan in een beslagkom, doe de melk, snufje zout, kaneelpoeder en het ei erbij en klop dit met een garde luchtig door elkaar totdat alle klontjes weg zijn, en totdat het een iets wat dikker beslag is.
- Doe wat olie in een goede hete pan met antiaanbaklaag en schep klein hoopjes beslag in de pan, als het beslag droog is aan de bovenkant en de onderkant licht bruin is, draai je de pannenkoekjes om. Ga door met bakken totdat het beslag op is, en houdt de andere pannenkoekjes warm bijvoorbeeld in een oven op lage stand of onder wat folie.
- De pannenkoekjes zijn heerlijk met stroop, poedersuiker en blauwe bessen of ander fruit. Enjoy!
No Comments