Onze eerste catering | Ibiza Party 2016 |

Ibiza party 2016

En dan wordt je gevraagd door 2 hele lieve mensen of je de catering voor hun feest wilt verzorgen….
voor ongeveer 350 personen.

LEUK! Maar hoe pak je zoiets aan? Je hebt het dan al snel over 5 à 6 hapjes per persoon maal 300.

Na wat rond bellen en heel veel overleg, zijn we overstag gegaan, we gaan het gewoon doen! Voor het feest met als thema “Ibiza”  bedacht ik verschillende tapas die ik natuurlijk niet in mijn eentje klaar kon maken, maar gelukkig waren de meiden (Tosca en Mareille) van Onze keuken, Koken en Kunst bereidt om ons daarbij te gaan helpen.

De familie Rikken was al een behoorlijke tijd bezig met de voorbereidingen en de aankleding van het feest. Alles is prachtig gestyled in Ibiza stijl, palmbomen, zand, cocktailbar een dj, live muziek, echt aan alles is gedacht. Ook aan ons is gedacht, we hebben een prima spot om ons eten te gaan bereiden, en de mensen kennis te gaan laten maken onze food experience, helemaal in Ibiza stijl.

“Lets do this” 🙂

Sander hakte maar liefs 15 kilo uien, Judith schilde 20 kilo aardappels en daarbij werden er ook nog eens 900 gehaktballetjes gedraaid, en Tosca en Mareille zorgde in de foodtruck voor het heerlijke eindresultaat. Daarom ben ik de meiden en mijn man ook erg dankbaar dat ze dit mogelijk hebben gemaakt.

Wat werd er geserveerd? Pincho’s, watermeloen met fetakaas en munt, Galia meloen met ham & munt, prikkers met in pesto gemarineerde Morzerella bolletjes tomaat en basilicum, Gazpacho, Tortilla, Patatas bravas, Albondigas en diverse nootjes, brood met tapenade en homemade knoflooksaus. Vooral de Spaanse gehaktballen in tomatensaus en de Spaanse tortilla vielen erg goed in de smaak bij iedereen.

Wij kijken terug op een heerlijke avond met mooie mensen een gezellige en relaxte sfeer, en zijn dan ook erg dankbaar dat wij voor jullie mochten koken

O ja, en om 12 uur ’s nachts vierde wij ook de verjaardag van Sander 🙂

Sander Damen

Sander Damen

 

3 antwoorden
  1. Rafke
    Rafke zegt:

    De tapas hapjes waren heerlijk en zagen er schitterend uit. Complimenten voor jullie allen die voor de inwendige mens gezorgd hebben op dit geweldige Ibiza Feest

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.