Hi foodlovers!
Het is herfstvakantie, dus dan doen we lekker makkelijk, en dan staan we het liefst niet al te lang in de keuken.
Geniet van je vakantie, duik de keuken in met of zonder kids en maak een pizza spirelli brood, dat is altijd genieten.
Heerlijk als snack of bij de maaltijd met een kom soep.
Enjoy!
- 1 blik pizza of brooddeeg bijvoorbeeld die van AH.
- 100 g geraspte kaas
- 100 g Seranoham of ham naar keuze in kleine stukjes
- 3 el zwarte olijven zonder pit
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 2 rode geroosterde paprika's zonder vel uit een pot van AH
- 1/2 bosje Basilucum
- oijfolie
- peper/zout
- bakpapier
Ingredients
|
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Rol van het deeg één grote lange sliert van ongeveer één meter lang en +/- 1cm dik, draai het tegen elkaar in.
- Leg een stuk bakpapier op een bakplaat, rol het gedraaide deeg op als een spiraal en leg het alvast op de bakplaat. (zie voorbeeld)
- Bestrijk de rol met wat olijfolie, strooi de Italiaanse kruiden eroverheen, geraspte kaas, de gehakte paprika, ham en olijven.
- Bestrooi eventueel nog met wat peper en zout.
- Bak in de oven voor 20 a 25 minuten.
- Haal uit de oven laat het pizza spirelli brood 30 minuten afkoelen, en bestrooi met verse blaadjes basilicum, en nog een klein beetje olijfolie.
- Enjoy!
No Comments