FEESTDAGEN NAGERECHT SNACKS ZOET

Roomboter bladerdeeg bakjes, met romige kaasvulling, aardbei en tijm

Hi foodlovers,

Hartig en zoet gaan gewoon heel goed samen.

Deze gevulde roomboter bladerdeeg bakjes met kaas, verse aardbei, tijm en een zwarte peper is het bewijs,  ik zou het gewoon eens proberen, geniet ervan.

Roomboter bladerdeeg bakjes met romige vulling
Roomboter bladerdeeg bakjes met romige vulling
Roomboter bladerdeeg bakjes met romige vulling
Roomboter bladerdeeg bakjes, met romige kaasvulling, aardbei en tijm
Roomboter bladerdeeg bakjes, met romige kaasvulling, aardbei en tijm
Recept Afdrukken
Porties Kook Tijd
4personen 30 minuten
Porties
4personen
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Ontdooi vier plakjes bladerdeeg, dit duurt ongeveer 5 minuten
  2. Snijd van ieder plakje bladerdeeg de randen rondom af breedte 1 cm.
  3. Bestrijk de randen van het overgebleven bladerdeeg vierkantje met water en leg hierop de afgesneden randen, druk licht aan, en prik met een vork wat gaatjes alleen in de bodem.
  4. Bestrijk alleen de randen van de bakjes, met geklutst ei.
  5. Verwijder het papiertje van het bladerdeeg leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat, en bak de bladerdeeg bakjes voor 15 a 20 minuten in de oven.
  6. Haal de bladerdeeg bakjes uit de oven, laat ze 5 minuten afkoelen op een rooster.
  7. Roer de ingrediënten voor de romige kaasvulling luchtig door elkaar tot een mooie gladde kaascréme.
  8. Vul ieder bakje met een flinke lepel kaasvulling, garneer met plakjes aardbei en tijm, en eventueel naar smaak vers gemalen peper, en drizzel de honing eroverheen.
  9. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.