BIJGERECHT DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Snijbonensalade met vega balletjes

Hallo foodlovers,

Hier een snelle, vegetarische en vooral lekkere salade met pasta, kaas, balletjes (vegetarisch of niet, maakt niet uit) en snijbonen. Zelf vind ik snijbonen erg lekker, maar soms maken ze een raar piepend geluid tussen je tanden. Geen idee hoe dit komt. Weten jullie het antwoord?

Heb je zin in een salade die snel op tafel staat, dan weet ik zeker dat je gaat smullen van deze maaltijd.Pasta met snijbonen en kaas echt! Probeer het maar eens!

Liefs Jacq.

snijbonensalade met casarecce

snijbonensalade met casarecce

snijbonen salade met pasta en vega ballen

snijbonensalade met pasta en vega ballen


Snijbonensalade met vega balletjes
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak de balletjes in wat olie en voor ongeveer 8 min. en houd ze warm in wat aluminiumfolie. Bak in de zelfde pan en olie de plakjes kastanjechampignon en de rode peper 5 min. op hoog vuur. (houd je niet van pittig laat het pepertje dan gerust weg).
  2. Kook ondertussen in een andere pan je pasta, in een ruime hoeveelheid water met voldoende zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de snijbonen en snijd ze in stukjes van 2 cm, en voeg de laatste 4 min. toe aan de pasta. Giet alles af en spoel na met koude water.
  3. Voeg de Pasta, snijbonen en de magor bij de kastanjechampignons en laat alles op zacht vuur warm worden. Serveer alles in een gezellige schaal en leg de balletjes erop. Maak op smaak met de verse basilicum , geraspte citroenschil, peper, zout en olijfolie.
  4. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.