Hi Foodlovers!
Zijn jullie ook zo dol op Tosti’s?
Op de dagen dat we druk zijn met van alles wordt er bij ons thuis regelmatig een Tosti gegeten, lekker makkelijk en snel klaar. Het leuke van tosti is dat je eindeloos kan variëren met het beleg.
De Tosti Ham/Kaas kennen we natuurlijk allemaal, maar deze zoete Tosti met pindakaas en jam heb je vast nog nooit gegeten, hij is crunchy van buiten en zacht van binnen, yum!
Ik noem hem de, BlaBla Frostie Tosti want je gaat hier nog vaak over babbelen, erg lekker!
Enjoy!

- 4 dikke sneeën wit brood
- 100 gram Frosties van Kellogg's
- pindakaas
- aardbeienjam
- Voor het ei mengsel
- 3 eieren
- 1 tl kaneelpoeder
- 1/2 tl nootmuskaat
- 1 el Witte kristalsuiker
- 1 snufje zout/peper
- 1 tl vanille-extract
- 1 scheut volle melk
- 1 scheut Koffieroom (of slagroom)
- 50 gram roomboter om in te bakken
- 1 Koekenpan met antiaanbaklaag
Ingredients
|
- Maal de Frosties fijn in een keukenmachine of met een vijzel.
- Klop de eieren los met een garde, samen met de ingrediënten voor het eimengsel.
- Neem twee diepe borden één voor het eimengsel en één voor de gemalen frosties.
- Besmeer de ene boterham met pindakaas en de andere met de aardbeienjam.
- Leg op elkaar, en haal door het ei mengsel, en vervolgens door de gemalen Frosties.
- Smelt de roomboter in de koekenpan op zacht vuur, en bak de tosti voor 2 tot 3 minuten aan beide kanten bruin en krokant.
- Direct serveren. Enjoy!
3 Comments
Whole Earth Foods
9 oktober 2017 at 16:06Yummy, wat een goed idee! 😍 Deze gaan wij snel eens proberen!
Foodblabla
9 oktober 2017 at 21:21Leuk! Geniet ervan.😊
Lianne
9 oktober 2017 at 20:51Oehh, dat ziet er heerlijk uit! 🙂