Eind november kreeg ik een leuke en spontane e-mail van Chantal Driessen van de wijnwinkel By the Grape, die met plezier mijn columns leest. Chantal vroeg mij of ik het leuk vond om wijn te ontvangen om daar bijpassende recepten met foto’s te maken voor de wijn spijs combinatie. Ik was gelijk enthousiast.
Voor Kerst hebben wij een viergangenmenu samengesteld met bijpassende wijnen. Hier heeft By the Grape gelijk een leuke actie met een wijnpakket van gemaakt
De afgelopen weekenden heb ik gebruikt om alles te koken, proeven en fotograferen. Chantal en ik zijn erg blij met het resultaat! Het biologische Kerstmenu kunnen jullie de komende dagen verwachten op foodblabla.
Hopelijk maak ik jullie net zo enthousiast en gaan jullie dit gerecht met de wijn proberen.
Liefs,
Jacq
6 Comments
Hamide Tosun
11 december 2014 at 17:39Ziet er goed uit en mooi overzichtelijk.
Foodblabla
11 december 2014 at 17:44Bedankt Hamide
Femke Schepers
11 december 2014 at 18:11Gefeliciteerd Jacq & Sander, ziet er heerlijk uit! X
Ilse van Mierle
11 december 2014 at 19:42Leuk! Wij kochten gister twee wijntjes waar we ook jullie recepten met mooie foto’s bij ontvingen!
Foodblabla
11 december 2014 at 19:54Leuk Ilse van Mierle, enjoy!
Foodblabla
11 december 2014 at 19:55THX…Femke Schepers x