Perentaart met vanille

Yes, we did it! Onze recepten staan op www.bythegrape.nl

Eind november kreeg ik een leuke en spontane e-mail van Chantal Driessen van de wijnwinkel By the Grape, die met plezier mijn columns leest. Chantal vroeg mij of ik het leuk vond om wijn te ontvangen om daar bijpassende recepten met foto’s te maken voor de wijn spijs combinatie. Ik was gelijk enthousiast.

Voor Kerst hebben wij een viergangenmenu samengesteld met bijpassende wijnen. Hier heeft By the Grape gelijk een leuke actie met een wijnpakket van gemaakt

De afgelopen weekenden heb ik gebruikt om alles te koken, proeven en fotograferen. Chantal en ik zijn erg blij met het resultaat! Het biologische Kerstmenu kunnen jullie de komende dagen verwachten op foodblabla.

Hopelijk maak ik jullie net zo enthousiast en gaan jullie dit gerecht met de wijn proberen.

Liefs,

Jacq

6 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.