Perentaart met vanille
BLOG

Yes, we did it! Onze recepten staan op www.bythegrape.nl

Eind november kreeg ik een leuke en spontane e-mail van Chantal Driessen van de wijnwinkel By the Grape, die met plezier mijn columns leest. Chantal vroeg mij of ik het leuk vond om wijn te ontvangen om daar bijpassende recepten met foto’s te maken voor de wijn spijs combinatie. Ik was gelijk enthousiast.

Voor Kerst hebben wij een viergangenmenu samengesteld met bijpassende wijnen. Hier heeft By the Grape gelijk een leuke actie met een wijnpakket van gemaakt

De afgelopen weekenden heb ik gebruikt om alles te koken, proeven en fotograferen. Chantal en ik zijn erg blij met het resultaat! Het biologische Kerstmenu kunnen jullie de komende dagen verwachten op foodblabla.

Hopelijk maak ik jullie net zo enthousiast en gaan jullie dit gerecht met de wijn proberen.

Liefs,

Jacq

6 Comments

 • Reply
  Hamide Tosun
  11 december 2014 at 17:39

  Ziet er goed uit en mooi overzichtelijk.

 • Reply
  Foodblabla
  11 december 2014 at 17:44

  Bedankt Hamide

 • Reply
  Femke Schepers
  11 december 2014 at 18:11

  Gefeliciteerd Jacq & Sander, ziet er heerlijk uit! X

 • Reply
  Ilse van Mierle
  11 december 2014 at 19:42

  Leuk! Wij kochten gister twee wijntjes waar we ook jullie recepten met mooie foto’s bij ontvingen!

 • Reply
  Foodblabla
  11 december 2014 at 19:54

  Leuk Ilse van Mierle, enjoy!

 • Reply
  Foodblabla
  11 december 2014 at 19:55

  THX…Femke Schepers x

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.