BLOG

10 redenen waarom we meer chocolade moeten eten!

8e67498f7aa86d5ed0651d84fd9e23fdAtijd goed om te weten!….

  1. Goed voor je hart

Uit onderzoek is gebleken dat als je elke dag een stukje chocola eet, je minder kans hebt op een hartaanval. Een reep pure chocolade bevat vijf keer zo veel flavonoïden dan een appel en deze stofjes zijn goed voor je bloedvaten. Wat nou, snoep verstandig, eet een appel?

  1. Bescherming tegen de zon

De flavonoïden in chocola beschermen ons ook tegen UV-stralen, waardoor je minder snel verbrand. We like!

  1. Minder stress!

Chocola helpt ons te ontspannen. Dus pak die deken, installeer je op de bank en koop een heerlijke reep chocola. Dat is pas écht relaxen…

  1. Goed voor je huid

Weg met het fabeltje dat je puistjes krijgt van chocola! Pure chocola is juist goed voor je huid. Dit komt door de vitaminen en mineralen die in cacao zitten.

  1. Instant happiness!

Chocola bevat een stofje dat de endorfineproductie in je body stimuleert, en dat zorgt voor een blij gevoel. Nóg meer reden om chocola te eten!

  1. Chocola maakt slim

Uit onderzoek is gebleken dat chocola helpt je beter te kunnen concentreren en presteren. Binnenkort een toets? Je weet wat je moet doen… 😉

  1. Je haar groeit sneller

In chocola zit ijzer en zink en dat is supergoed voor je haar. Laat die lange lokken maar komen!

  1. Beter slapen

Wéér een stofjesverhaaltje: Chocola bevat tryptofaan, wat ervoor zorgt dat je lichaam serotonine produceert. En dit helpt weer bij het maken van melatonine, waardoor je slaperig wordt. Te lastig? Samengevat: chocola = lekker slapen!

  1. Helpt tegen diarree

Dit is uit onderzoek gebleken. Tja, en wie zijn wij om het in twijfel te trekken?

  1. Lekker!

En last but not least: het is mega lekker en onweerstaanbaar! Kun jij je een leven zonder chocola voorstellen? Wij in ieder geval niet!

Conclusie, eet meer chocolade!

(bron, www.girlz.nl )

Enjoy!

 

 

 

10 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.