SNACKS ZOET

Chocolicious non gluten chocoladetaartje

1 februari 2015
chocolicious non gluten chocoladetaart

chocolicious non gluten chocoladetaart

Voor de chocoholics onder ons maakte ik dit, super yummie chocoladetaartje en hij is ook nog eens glutenvrij! De combi van chocolade, kokos en amandelen zorgt voor een super delicious  smaaksensatie.

Het taartje maak je zonder gebruik van de oven, dus hij is heel erg makkelijk om te maken.

Dear Diamond! We all know who is really a girl’s best friend. Yours sincerelly, Chocolate cake 😉

cchocolicious non gluten chocoladetaart
Chocolicious non gluten taartje
Chocolicious non gluten taartje
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
extra benodigheden
  1. Keukenmachine Quichevorm met losse bodem
  1. Maal de amandelen in de blender fijn (niet tot pasta), dit mag niet te grof zijn.
  2. Verwarm de kokosmelk in een pan en doe beetje voor beetje de chocoladestukjes erbij. Meng dit goed door tot alles gesmolten is.
  3. Smelt het kokosvet in een steelpannetje. Meng de gesmolten kokosolie en de agave siroop met de gemalen amandelen en verdeel dit over de bak- of taartvorm. Zorg dat ook de randen goed gevuld zijn met het mengsel en druk dit aan met de bolle kant van de lepel. Dit is de bodem van het taartje.
  4. Verdeel het chocomengsel over de taartbodem en garneer met de resterende hele amandelen. Laat het taartje hard worden in de koelkast voor ongeveer 6 uur.
  5. Voor het serveren strooi je er nog wat amandel- en kokosschaafsel overheen.

    Ga zitten en verwen jezelf met een kopje koffie en een lekker stukje glutenvrije chocotaart.

    Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.