Met dit herfstachtige krijg ik weer trek in ovenschotels, dus gisteren aten we deze aardappelschotel met aubergine, het is een overheerlijk gerecht, makkelijk te maken en snel klaar. Het was erg lekker!
(Wij hebben er worstjes bij gegeten.)
Enjoy!
- 4 aardappels met schil 5 minuten voorkoken.
- 2 sjalotten in partjes gesneden
- aubergine middelgroot
- 2 el tomaten tapenade uit een potje
- 12 kerstomaatjes gehalveerd
- 2 el olijolie
- 1 tl milde paprikapoeder
- 1 teentje knoflook geperst
- 1 takje thijm
- 1 takje rozemarijn
- 100 g feta in stukjes
- verse basilicum als smaakmaker en garnering
Ingredients
|
- Voorbereiden: verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe alle ingrediënten, behalve de feta, in de braadslee en werk het met je handen even goed door elkaar. Bak het gerecht 45 minuten in de oven en scheep het op de helft van de baktijd een keer goed om. Verdeel de feta over het gerecht en bak nog 10 minuten in de oven.
Strooi er was verse basilicum over en serveer,
Enjoy!
No Comments