FEESTDAGEN SNACKS ZOET

Bloody Chocolate Cake

Bloody chocolate cake, the real story.

Bloody Chocolate Cake
Bloody Chocolate Cake
Bloody Chocolate Cake
Bloody Chocolate Cake
Bloody Chocolate Cake
Recept Afdrukken
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
 1. Verwarm de oven op 180 graden boven en onder warmte .
 2. Smelt in een steelpan de boter samen met de suiker, cacao, water, roer alles goed door elkaar, er mogen geen klontjes inzitten van de cacao, zet je het vuur uit en laat je het geheel afkoelen.
 3. Doe de bloem, bakpoeder, zout in een mengkom, voeg het cacao mengsel toe samen met de 2 eieren en de olijfolie, en klop met een garde tot een romig cake beslag.
 4. Spray de springvorm goed in met bakspray, giet het cakebeslag in de springvorm en bak de chocoladecake voor 30 tot 40 minuten in het midden van de oven.
 5. Maak ondertussen de bloody glazuur voor de taart, dit doe je door eerst de candy melts in de magnetron te smelten. (of au bain marie). In een steelpan verwarm je de slagroom(net tegen de kook aan) en voeg je de kleurstof toe tot een rode kleur. Voeg de gesmolten candy melts bij de slagroom en roer totdat het een mooie glanzende rode glazuur is, laat een beetje afkoelen, zodat het een beetje kan indikken.
 6. Haal de taart na baktijd uit de oven laat afkoelen op een rooster, verwijder de springvorm en giet de glazuur over de taart, knoeien mag, zo ziet het er lekker bloederig uit!
 7. Voor de finishing touch ram je er een mes in, happy Halloween!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.