SNACKS ZOET

Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs

4 april 2019

Hi Foodlovers,

Hebben jullie de M&M’s eggs al geprobeerd? Ze zijn namelijk gruwelijk lekker! Mijn man Sander is een echte M&M fan en kan er ook moeilijk van afblijven.

Ik maakte deze taartjes met een vulling van chocolade ganache taartjes en M&M’s eggs, zonder gebruik van de oven. Easy Peasy.

Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs
Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs
Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs
Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs
Chocolade ganache paastaartjes met M&M’s eggs
Recept Afdrukken
Porties
2kleine taartjes
Porties
2kleine taartjes
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Vet de vormpjes in met wat boter, smelt de boter voor de koekjesbodem in een pannetje, en roer de koekkruimels er doorheen.
  2. Verdeel de koekkruim over de bodem van de taartvorm, of kleine vormpjes druk goed aan met de bolle kant van een lepel en zet ze voor 15 minuten in de koelkast om uit te harden.
  3. Doe de stukjes chocolade in een mengkom, breng de slagroom samen met de honing aan de kook in een steelpan, giet het mengsel over de chocolade en roer totdat alle chocolade is gesmolten.
  4. Doe de boter erbij en mix met de staafmixer tot een mooie gladde ganache. Verdeel de chocolade ganache over de bodem van de taartjes, garneer met de M&M’s eggs en druk licht aan.
  5. Zet de taart of kleinere taartjes voor minimaal 2 à 3 uur in de koelkast. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

5 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.