DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT

Mac & Cheese

Mac & Cheese
Mac & Cheese

Say Cheese! 🙂

Dit gerecht stond al heel lang op mijn to make lijstje 😉 het ideale gerecht die snel op tafel staat.

Enjoy!

Mac & Cheese
Mac & Cheese
Mac & Cheese
Recept Afdrukken
Servings Passive Time
4personen 30minuten
Servings
4personen
Passive Time
30minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Kook de macaroni beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Smelt de boter in een grote pan of braadpan, voeg de bloem erbij en bak een paar minuutjes, blijf roeren met een houten lepel.
  3. Schenk in kleine beetjes de melk en slagroom erbij. Roer goed! Je wilt geen klontjes in je saus krijgen.
  4. Als de saus gebonden is, haal je de pan van het vuur en roer beetje voor beetje de geraspte kaas door de saus, totdat alles gesmolten is, breng op smaak met flink wat peper en beetje zout.
  5. Doe de gekookte macaroni in een grote kom, giet de kaassaus over de pasta en meng heel erg voorzichtig door elkaar.
  6. Smelt de boter in een steelpan, roer de smokey paprikapoeder en panko door de boter.
  7. Schep de pasta in een ingevette ovenschaal, verdeel de panko over de pasta, bak in de oven voor 10 a 15 minuten.
  8. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.