Hi Foodlovers
Welkom bij de Club “sandwich” van Foodblabla.
Voor mijn eerste thuis challenge van de Heinz Favourite Foodie 2018 contest heb ik deze belachelijk lekkere Club Chicken and Peach gemaakt met de Heinz Seriously Good mayonaise. De combinatie van crunchy zuurdesembrood met gegrilde kip, crispy Serrano, mayonaise, perzik en romige brie is echt hemels! Serveer de club met heerlijke groentechips.
Dit moet je proeven!
Laat een comment achter in mijn instagram post, like mijn foto en ik ben je meer dan dankbaar!
LINK VOOR STEMMEN
Liefs Jacq
Servings |
1persoon |
Servings |
1persoon |
- 3 plakken Zuurdesembrood
- 1 kipfilet circa 150 gram
- 2 plakken serranoham
- 1 rijpe Perzik geschild en in partjes gesneden
- 50 gram brie in plakjes
- Sla naar keuze
- Hienz Seriously Good Mayonaise
- zout/peper
Ingredients
|
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Leg de serranoham tussen 2 velletjes bakpapier en bak de ham voor 10 tot 15 minuten krokant en houdt apart.
- Verwarm een grill- of koekenpan en bak hierin de kipfilet voor 5 minuten per kant bruin en laat nog voor 5 minuten nagaren. Haal de kip uit de pan, maak op smaak met peper en zout en houdt apart.
- Bak in dezelfde pan het brood lichtbruin aan. Snijd de afgekoelde kip in dunne schuine plakjes.
- Besmeer iedere plak desembrood met een flinke lepel Heinz Seriously Good mayonaise. Beleg de plakjes desembrood vervolgens met de serranoham, kip, perzik, sla en brie en maak er een mooi clubsandwich van.
- Lekker met groentechips!
- Enjoy
1 Comment
Michelle Pouwels
17 juni 2018 at 16:06Ingrid Schaepman omg 😍