BIJGERECHT HOOFDGERECHT VEGETARISCH GERECHT

Courgette Parmezaan frietjes met Heinz seriously good mayonaise

Hi lieve foodlovers,

Zoals jullie weten zit ik in eerste en grootste kookshow op social media, namelijk de Heinz Favourite Foodie 2018! Dit is super tof om te doen!

De eerste challenge van de kookshow is opgediend! Welke foodie maakt de lekkerste Friet 2.0 met Heinz Seriously Good Mayonaise? Stem op jouw favoriet in de comments op de facebook pagina van Heinz

Ik maakte overheerlijke Courgette Parmazaan frietjes, deze moet je proberen en vergeet vooral niet te stemmen 🙂

Thanks,

Tijdens de Heinz favourite foodie campagne zullen 5 influencers door middel van verschillende kook challenges met Heinz producten lekkere en inspirerende gerechten maken. Gerechten die iedereen thuis ook kan namaken en die nét wat unieker zijn dan je standaard maaltijd. De foodies zullen 3 XL challenges uitvoeren die door 24 Kitchen chef Hugo Kennis beoordeeld zullen worden. Hierbij zal er gelet worden op presentatie van het gerecht en natuurlijk de smaak.

Maar ook jij kan stemmen op jouw favoriete gerecht van een foodie. Doe dit door in de reacties onder het filmpje op de Heinz Facebook pagina de naam van jouw favoriete foodie achter te laten.

Naast de XL challanges zullen wij foodies thuis ook enkele kleinere challanges uitvoeren. Alle resultaten bij elkaar opgeteld zal uiteindelijk leiden tot de winnaar van de Heinz Favourite Foodie 2018!

Steun mij dus door te stemmen via Facebook.

FoodBlaBla Heinz Favourite Foodie

FoodBlaBla Heinz Favourite Foodie


Courgette Parmezaan frietjes met Heinz seriously good mayonaise
Courgette Parmezaan frietjes met Heinz seriously good mayonaise
Courgette Parmezaan frietjes met Heinz seriously good mayonaise
Recept Afdrukken
Instructies
 1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
 2. Meng de Parmezaan met de Italiaanse kruiden en de knoflookpoeder.
 3. Was de courgettes en snijd deze in dunne repen ter grootte van dikke frieten. Doe de frieten in een mengkom, giet de olijfolie eroverheen en hutsel voorzichtig door elkaar totdat alle frietjes bedekt zijn met de olie.
 4. Verdeel de courgette frieten op een met bakpapier bakplaat en bestrooi de frietjes met de Parmezaanse kaas. Zorg dat alle frietjes goed bedekt zijn met de Parmezaanse kaas.
 5. Bak de frietjes voor 10 minuten in de oven, haal even uit de oven en draai de frietjes om en bak nog voor 10 à 15 minuten totdat de frietjes mooi bruin en krokant zijn.
 6. Serveer met de frietjes met Heinz seriously good mayonaise
 7. Lekker met een gebakken rode ui en maiskolf.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.