Hi Foodlovers!
Yes, het is bijna weekend, tijd voor een heerlijk broodje.
Dit keer maken we een heerlijke dubbele burger sandwich, dikke geroosterde boterhammen met maar liefs 2 dunne homemade burgers, tomaat, sla, augurk en natuurlijk gesmolten kaas.
Enjoy
Servings | Passive Time |
2personen | ca.15 à 20 minuten |
Servings |
2personen |
Passive Time |
ca.15 à 20 minuten |
- 350 g rundergehakt
- 4 Dikke boterhammen geroosterd
- 1 tomaat in plakken gesneden
- 2 Grote augurken in plakjes gesneden
- Sla naar keuze
- 4 Plakken smeltkaas
- heinz tomatenketchup
- peper / zout
- 1/2 tl uienpoeder
- olijfolie
Ingredients
|
- Maak van het gehakt 4 dunnen platte burgers, en bak de burgers bruin en gaar in een hete koekenpan met wat olijfolie. Haal ze uit de pan en leg alvast het plakje kaas op de burger, en houdt ze apart.
- Besmeer de boterhammen met tomatenketchup, leg hierop de sla, burger, plak tomaat, augurk & herhaal dit nog een keer.
- Het is handig als je een prikker door de sandwich steekt, zo blijft alles op zijn plaats.
- Enjoy!
No Comments