Hallo lieve foodlovers,
De angst van iedere (hobby)kok is toch wel jezelf snijden.
Helaas had ik afgelopen donderdag pech in de keuken en heb ik mijzelf gesneden met, jawel, het schilmesje…. Oeps. 😉 Nu dacht ik oh klein sneetje het valt wel mee, bloeden deed het ook niet veel. Maar omdat ik mijn pink niet meer kon bewegen, ben ik vrijdag toch even naar de huisarts gegaan en hij stuurde mij gelijk door naar de EHBO. Na onderzoek bleek dat ik mijn pees had doorgesneden. Wat een vette pech! Dezelfde dag ben ik nog geopereerd en hebben ze de pees gehecht. Nu moet ik herstellen en gaan genieten van de kookkunsten van mijn man. Gisteren heeft hij geweldige pizza besteld… yeah 🙁
Bedankt mensen van Rijnstate voor de goede zorg!
Maandag begint therapie in het ziekenhuis en ga ik ervan uit dat ik spoedig herstel.
Liefs Jacq
16 Comments
Gitty van Vliet
28 mei 2016 at 09:32Oooooo nee, wat een pech! Beterschap!!
Yvette Wouters
28 mei 2016 at 09:36Sandra Wouters
Lisette Oosterink
28 mei 2016 at 09:39Neeee dat meen je niet? ?!????!? Balen zeg!! Heb je gelijk naar je teen laten kijken 😜 heel veel beterschap!!
Jochem Janssen
28 mei 2016 at 09:40Beetje Jacqueline heel veel sterkte :-(.
Bob van Veen
28 mei 2016 at 09:48Sterkte! ( Nieuwe niche, eenhandsgerechten ipv eenpans? ;))
Foodblabla
29 mei 2016 at 17:29😉
Gert-Jan Boone
28 mei 2016 at 09:52Beterschap! En je weet… wijn verdooft de pijn… 😉
Foodblabla
29 mei 2016 at 17:29😜
Serge Chamuleau
28 mei 2016 at 09:59oops, balen
Lotte Brugman
28 mei 2016 at 10:06Ach Jacq wat balen zeg! Beterschap 💋
Bert van den Oever
28 mei 2016 at 10:16Beterschap!
Frits Heidendaal
28 mei 2016 at 10:38Beterschap
Ronald Tiedink
28 mei 2016 at 12:00Beterschap!!
Corrie
28 mei 2016 at 12:34Jeetje Jacquelien wat een toestand. Hopelijk ondervind je geen blijvende schade. Sterkte en beterschap!
Shirley Plug
28 mei 2016 at 21:23Beterschap
Inge Slob
29 mei 2016 at 14:59Wauw wat een schrik zeg! Sterkte en een vlot herstel gewenst!!