na de operatie
BLOG

Global mesjes zijn scherp!

Hallo lieve foodlovers,

De angst van iedere (hobby)kok is toch wel jezelf snijden.

op de EHBO

op de EHBO

 

Helaas had ik afgelopen donderdag pech in de keuken en heb ik mijzelf gesneden met, jawel, het schilmesje…. Oeps. 😉 Nu dacht ik oh klein sneetje het valt wel mee, bloeden deed het ook niet veel. Maar omdat ik mijn pink niet meer kon bewegen, ben ik vrijdag toch even naar de huisarts gegaan en hij stuurde mij gelijk door naar de EHBO. Na onderzoek bleek dat ik mijn pees had doorgesneden. Wat een vette pech! Dezelfde dag ben ik nog geopereerd en hebben ze de pees gehecht. Nu moet ik herstellen en gaan genieten van de kookkunsten van mijn man. Gisteren heeft hij geweldige pizza besteld… yeah 🙁

Bedankt mensen van Rijnstate voor de goede zorg!

Maandag begint therapie in het ziekenhuis en ga ik ervan uit dat ik spoedig herstel.

Liefs Jacq

16 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.