SALADES VEGETARISCH GERECHT

Egyptische snijbonen met tomaat en knoflook

11 mei 2014
Egyptische snijbonen met tomaat en knoflook
Egyptische snijbonen met tomaat en knoflook
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Haal de snijbonen af en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Schenk de olie in een pan met dikke bodem. Schep de snijbonen en knoflook erdoor. Zet het deksel op de pan en verwarm de snijbonen 10 - 15 minuten op zacht vuur tot ze bijna gaar zijn. Voeg de tomaten en het vocht toe en laat het gerecht zonder deksel op de pan nog ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de basilicum en dille erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met rijst of puree! Enjoy! Idee van, Smulweb.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.