SALADES VEGETARISCH GERECHT

Egyptische snijbonen met tomaat en knoflook

Egyptische snijbonen met tomaat en knoflook
Egyptische snijbonen met tomaat en knoflook
Recept Afdrukken
Instructions
  1. Haal de snijbonen af en snijd ze in stukjes van ongeveer 2 cm. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Schenk de olie in een pan met dikke bodem. Schep de snijbonen en knoflook erdoor. Zet het deksel op de pan en verwarm de snijbonen 10 - 15 minuten op zacht vuur tot ze bijna gaar zijn. Voeg de tomaten en het vocht toe en laat het gerecht zonder deksel op de pan nog ongeveer 5 minuten zachtjes pruttelen. Schep de basilicum en dille erdoor en voeg peper en zout naar smaak toe. Lekker met rijst of puree! Enjoy! Idee van, Smulweb.
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

    FoodBlaBla | De foodblog uit Velp en Arnhem
    Privacyoverzicht

    Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.