Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop door Amber Albarda

Gisteren ben ik bij een interessante maar vooral leerzame workshop van Amber Albarda geweest, de Food-IQ workshop.

Amber vertelde vol enthousiasme over “super food” en een leven zonder slechte suikers. We hebben deze dag veel gezonde snacks, sapjes en pure chocolade geproefd (zelfs 100% cacao). Niet alles vond ik lekker, maar van de sapjes gemaakt met een slowjuicer werd ik erg blij. Het sapje van spinazie, appel, citroensap en olijfolie vond ik erg lekker. De slowjuicer heeft er een fan bij 🙂

Het is nu niet zo dat ik mijn eetpatroon helemaal om ga gooien, maar ik ga wel bewuster boodschappen doen en letten op de etiketten. Om te beginnen kies ik er voor om geen tarwe producten te eten en de slechte suikers laat ik ook even staan.  Er zijn genoeg alternatieve producten verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de Eko Plaza.

Wij gaan slimmer eten!

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

Food IQ workshop Amber Albarda

fotografie | Sander Damen
1 antwoord
 1. Irma
  Irma zegt:

  Beste Jacqueline,

  Ja….. wat een top workshop was dit, ben het helemaal met je eens en leuke foto’s hebben jullie gemaakt!!!!

  Groetjes,
  Irma

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.