By the Grape Velp
BLOG

Wij zijn blij met dit nieuws!

De komende periode mogen wij recepten maken met een aantal speciaal geselecteerde wijnen van By The Grape. Deze recepten gaan in het teken staan van winter- & feestmaanden waarbij de wijn en spijs combinatie voorop staat.

Op de website van By the Grape en op foodblabla vinden jullie straks mijn recepten terug.

Liefs Jacq.

En de winnaar is… By the Grape Beste Wijnwinkel 2014!

Ontzettend blij en trots zijn we en ontzettend dankbaar voor jullie stemmen op ons! We bestaan nog maar twee jaar en dan nu al deze titel winnen, ongelooflijk!

De jury zei over By the Grape:

“Dit is het nieuwe wijnwinkelen. Een totaalbeleving waarin alle facetten van het winkelen op elkaar aansluiten. Zeer klantvriendelijk. En, offline meets online. De jury ziet dat er hard wordt gewerkt om alles puntjes op de ‘i’ te krijgen en te houden.”

De wijnwinkels uit de top 10 zijn bezocht en beoordeeld door een onafhankelijke, kundige vakjury. De winkels zijn onderworpen aan een nauwkeurig onderzoek en hebben de winkeliers om aanvullend cijfer- en documentatiemateriaal gevraagd.

De jury bestond dit jaar uit:

• Ronald de Groot (juryvoorzitter), hoofdredacteur Perswijn
• Harold Hamersma, wijnschrijver en -publicist
• Ellen Dekkers, wijnschrijfster, vinoloog en docent aan de wijnacademie
• Erik Hemmes, retailspecialist en category management consultant
• Guido Quaden, Sauter Wijnen Maastricht – winnaar 2013

Bij By the Grape hanteren we het principe Serving excellence in wine en zijn we volledig gericht op service. Elke dag vragen we ons af waarom je bij ons je wijn zou willen kopen en niet in de supermarkt, waar je toch al dagelijks komt. Het antwoord is: vanwege de beleving, service en de wijnen die je niet zult vinden in de supermarkt. Bovendien steun je met je aankoop onafhankelijke en getalenteerde wijnmakers uit alle delen van de wereld!

Wijn is bezieling volgens By the Grape. Wij geloven in: kleine wijnboeren met een bijzonder verhaal, bio- & fairtradewijnen, topkwaliteit voor een scherpe prijs, service met een smile, en echte wijnverhalen van kenners én klanten.

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.