[av_textblock size=’12’ font_color=” color=”]
Hallo lieve foodlovers,
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben deel ik de laatste tijd wat minder recepten en berichten met jullie.
Al enige tijd heb ik behoorlijk last van mijn rug, en dan is het niet altijd makkelijk om met koken en stylen bezig te zijn.
Gisteren heb ik de draad (de potten en pannen hihi) weer opgepakt en ben weer een beetje gaan koken en stylen, was zo fijn om te doen, ik maakte gebakken makreel met Quinoa, geroosterde tomaatjes en balsamico azijn en het was weer zo leuk om te doen!
Sander oefent tegenwoordig met filmpjes maken, iets dat we in de toekomst graag willen uitbreiden en ik vind het een leuk filmpje geworden, en daarom deel ik hem met jullie.
Tussendoor bezoek ik wel leuke markten en genieten we van mooi eten, zo nu en dan maak ik wat lekkers en als het lukt deel ik dat dan ook met jullie…..
In de tussentijd hebben we veel nieuwe inspiratie opgedaan, en dit gaan we verwerken in een nieuwe website FOODBLABLA 2.O so stay tuned!
Hopelijk ben ik weer snel de oude en gaat het herstel voorspoedig zodat ik weer vol gas kan gaan koken.
Enjoy en tot snel!
Liefs,
Jacq
[/av_textblock]
[av_one_full first]
[av_video src=’https://youtu.be/t48rpIAQQlE’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]
[/av_one_full]
5 Comments
Foodstylen en ik :) - LikeFood
15 mei 2015 at 16:30[…] bericht Foodstylen en ik komt van FoodBlaBla | De foodblog uit Arnhem en […]
Femke Schepers
15 mei 2015 at 19:27Beterschap Jacq!! X
Serge Chamuleau
15 mei 2015 at 23:25Balen!
Eliza Janssen
20 mei 2015 at 21:38Beterschap..Vervelend voor je!!
Foodblabla
23 mei 2015 at 13:09THX! komt goed:)