HOOFDGERECHT SOEPEN

Gentse Waterzooi met zalm en garnaal in een handomdraai

5 maart 2020

Hi lieve foodlovers,

Deze week zijn wij in België, een korte vakantie. En zelfs op onze vakanties zijn wij met onze passie bezig. Koken en goed eten 🙂 Genieten jullie mee met deze Gentse waterzooi met zalm en garnaal?

Liefs van ons.

Gentse Waterzooi met zalm en garnaal
Gentse Waterzooi met zalm en garnaal
Gentse Waterzooi met zalm en garnaal in een handomdraai
Gentse Waterzooi met zalm en garnaal in een handomdraai
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2personen 5minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Bak de sjalot, knoflook, wortel, aardappel, venkel met een klont boter aan in een braadpan op hoog vuur voor 2 à 3 minuten, giet de visbouillon erbij en laat voor 15 minuten koken op zacht vuur.
  2. Roer de slagroom erdoorheen, voeg de garnalen en de blokjes zalm toe, en laat voor 5 minuten mee pocheren.
  3. Schep de waterzooi in diepe borden en garneer met fijngesneden lente-ui en de venkeltopjes. Maak op smaak met peper en zout naar smaak.
Recept Afdrukken
print het recept

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.