Hi Foodlovers!
Ik weet niet hoe het met jullie smaak is, maar hier zijn we dol op spruitjes, gekookt gewokt of net als in dit recept geroosterd uit de oven, met rode ui en aardappel.
Alles gaat samen in de oven en staat in een handomdraai op tafel, lekker makkelijk voor doordeweeks!
TIP; Lekker met braadworst, of een kaasschnitzel.
Enjoy!
Servings |
2personen |
Servings |
2personen |
- 1 zakje spruiten 500 g gewassen en schoongemaakt.
- 1 rode ui schoongemaakt en in halve ringen gesneden
- 1 rode peper gewassen en in dunnen ringetjes gesneden
- 4 aardappels met schil goed wassen en in vieren gesneden
- peper / zout
- stukje Parmezaan geraspt
- Voor de marinade
- 2 el balsamico azijn
- 2 el extra vierge olijfolie
- 2 el honing
- 1 el mosterd dijon
- bakpapier
- bakplaat
Ingredients
|
- Verwarm de oven op 200 graden.
- Kook de aardappels in kokend water met een snuf zout voor 5 minuten, giet de aardappels af en laat ze afkoelen.
- Meng de ingrediënten voor marinade door elkaar, goed roeren.
- Doe de spruiten, rode ui, peper, en aardappels in een kom verdeel de marinade over de groente en hussel goed door elkaar, dit gaat het beste met je handen.
- Verdeel de groente over een met bakpapier beklede bakplaat, en bak de groente voor 30 minuten in de oven.
- Bestrooi de groente met Parmezaan, peper en zout.
- Enjoy!
No Comments