Zonder gevuld ei is het voor mij geen Pasen.
Wij eten met de paasdagen altijd wel een gevuld eitje, deze gevulde eieren smaken lekker hartig door de crunchy bacon en pittige cheddar kaas, echt heerlijk in combinatie met de romige vulling.
Fijne paasdagen gewenst!
Liefs,
Jacq



Servings |
4personen |
Servings |
4personen |
- 100 g plakjes bacon of uitgebakken spekjes
- 6 hard gekookte eieren
- 2 el crème fraiche
- 2 el mayonaise
- 1/2 tl paprikapoeder
- geraspte cheddar kaas
- tuinkers
- peper / zout
- bakpapier
Ingredients
|
- Verwarm de oven op 185 graden
- Leg de plakjes bacon op een bakplaat tussen twee stukken bakpapier en bak de bacon voor 15 minuten in de oven. Haal uit de oven laat volledig afkoelen, en chop de bacon plakjes met een mes in kleine stukjes.
- Pel de eieren, snijd ze doormidden de ene helft blijft staan snijd bij de andere een klein plakje af van het kontje zodat ie ook blijft staan. Haal voorzichtig het eigeel eruit en doe dit in een mengkommetje, doe de crème fraîche en mayo erbij, prak en roer goed door elkaar tot een egale smeuïge massa. Maak op smaak met paprikapoeder en peper en zout.
- Vul de ei helften met een spuitzak of met een theelepel en bestrooi met bacon crumble geraspte cheddar en tuinkers. Enjoy!
No Comments