BIJGERECHT HARTIG SNACKS VEGETARISCH GERECHT VOORGERECHT

Gevulde Mozzarella bollen

Hi Foodlovers,

Mozzarella, niet alleen maar lekker op de pizza, maar ook heerlijk als voorgerecht, bijgerecht of als snack bij de borrel. Probeer deze gevulde Mozzarella bollen maar eens. Ik weet zeker dat je ervan zult genieten.

Heerlijk met een glas Chardonnay van By the Grape.

Proefnotitie
Gevulde Mozzarella bollen
Gevulde Mozzarella bollen
Gevulde Mozzarella bollen
Recept Afdrukken
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Maak eerst de dressing zodat de smaken goed worden opgenomen.
  2. Giet de olie, citroensap in een glazen potje met deksel doe de kruiden erbij en schud goed door elkaar en maak op smaak met zout en peper.
  3. Hol de Mozzarella bollen voorzichtig uit met een meloen uitsteeklepel of met een theelepel.
  4. Hak de 10 rode, 10 gele tomaatjes en de olijven in kleine blokjes, meng met de gesnipperde ui, en een hand grof gehakte basilicum, en vul de Mozzarella bollen met dit mengsel.
  5. Giet een beetje van de dressing, erover en breng op smaak met grove peper uit de molen en strooi de pijnboompitten eroverheen serveer de rest van de dressing er apart bij.
  6. Serveer alles op een houten plank samen met de blaadjes basilicum, de plakken brood en de wijn.
Recept Afdrukken
print het recept

15 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.