DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT LUNCH VEGETARISCH GERECHT

Goed Gevulde Paprika’s (vegetarisch)

In het kader van nationale week zonder vlees, eten we vandaag deze heerlijk gevulde paprika’s gevuld met quinoa, chilibonen, mais, mozzarella, lente-ui en heerlijke kruiden.

#nationaleweekzondervlees

Doen jullie mee?

Enjoy!

Goed Gevulde Paprika’s (vegetarisch)
Goed Gevulde Paprika’s (vegetarisch)
Goed Gevulde Paprika’s (vegetarisch)
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
3 tot 4personen 10minuten 50minuten 60minuten
Servings Prep Time
3 tot 4personen 10minuten
Cook Time Passive Time
50minuten 60minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Was de paprika’s, snijd ze doormidden laat de steel eraan, en verwijder de zaadlijsten.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vulling van de paprika goed door elkaar.
  3. Verwarm de oven op 180 graden hete lucht
  4. Vul iedere paprika royaal met de vulling.
  5. leg de paprika’s voorzichtig in een met olie ingewreven ovenschaal, dek de schaal af met een stuk aluminiumfolie, en bak ze voor 35 tot 40 minuten in de oven.
  6. Verwijder de folie en bak nog eens voor 10 minuten in de oven
  7. Garneer met de dressing en verse kruiden.
  8. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

    FoodBlaBla | De foodblog uit Velp en Arnhem
    Privacyoverzicht

    Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.