DOORDEWEEKS HOOFDGERECHT LUNCH SALADES VEGETARISCH GERECHT

Maaltijdsalade zoete aardappel,spinazie,wilde rijst & fetakaas en noten.

In het kader een week zonder vlees eten we vanavond een goed gevulde salade, met heerlijke pittig gekruide blokjes geroosterde zoete aardappel, roerbak spinazie rijst en crunchy noten, love it!

Doe je mee?

Enjoy!

Maaltijdsalade zoete aardappel, spinazie, wilde rijst & feta en noten.
Maaltijdsalade zoete aardappel,spinazie,wilde rijst & fetakaas en noten.
Maaltijdsalade zoete aardappel,spinazie,wilde rijst & fetakaas en noten.
Recept Afdrukken
Servings Prep Time Cook Time Passive Time
2personen 10 minuten 20minuten 30minuten
Servings Prep Time
2personen 10 minuten
Cook Time Passive Time
20minuten 30minuten
Ingredients
Ingredients
Instructions
  1. Verwarm de oven op 200 graden, kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking, en houd apart.
  2. Doe de aardappelblokjes in een kom meng 2 el olie, paprika en Cayenne poeder erdoor maak op smaak met zeezout hussel goed door elkaar.
  3. Verdeel de blokjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de aardappel voor 20 tot 30 minuten in de oven.
  4. Verhit een wok met 1 el olie bak hierin de sjalot en knoflook aan, doe de spinazie erbij bak mee totdat alles geslonken is, en houd apart. (als de spinazie te nat is laat het dan even uitlekken in een vergiet.
  5. Verdeel de spinazie en rijst over twee borden, beleg met de blokjes gebakken aardappel, verkruimel de fetakaas hierboven, garneer met de walnoten en bestrooi met zwarte peper en zeezout, en maak tot slot op smaak met limoensap.
  6. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.