Ontbijten met taart anyone?
ja hoor het kan, en maak je niet druk om de lijn, want deze taart is verantwoord lekker!
Enjoy!

Servings | Prep Time | Cook Time | Passive Time |
4personen | 5minuten | 20minuten | 25minuten |
Servings | Prep Time |
4personen | 5minuten |
Cook Time | Passive Time |
20minuten | 25minuten |
- 250 g Granola naar keuze
- 4 el kokosolie gesmolten
- 50 ml honing
- 1 eiwit
- 1 bakvorm met losse bodem 20 cm doorsnede
- voor de vulling
- 300 ml Griekse dikke yoghurt
- 1 zakje vanillesuiker
- aardbeien gewassen
- blauwe bessen gewassen
- bramen gewassen
- garnering
- 50 g amandelschaafsel geroosterd
- verse munt fijngehakt
- meer honing
Ingredients
|
- Verwarm de oven voor op 175 °C.
- Smelt de kokosolie in een steelpan op laag vuur, roer de honing, Granola en eiwit erdoor en meng alles goed door elkaar.
- Schep en verdeel het Granola mengsel over de taartvorm, druk het deeg met de bolle kant van een lepel aan, (zie foto).
- Zet de taart in het midden van de oven en bak de taartbodem in circa 15 tot 20 minuten mooi goudbruin.
- Haal na baktijd uit oven en laat volledig afkoelen.
- Roer intussen voor de vulling de yoghurt met de suiker door elkaar.
- Schep het yoghurtmengsel op de taartbodem, strijk glad met een lepel, en verdeel het fruit over taart.
- Garneer met de amandelschaafsel en evt. nog wat verse munt.
2 Comments
zwarte keukenkraan met uittrekbare slang
19 september 2020 at 07:07geweldige en geweldige blog. Ik wil je echt bedanken voor het geven van betere informatie.
Jacqueline Sluijter
20 september 2020 at 17:53Graag gedaan, wat een prachtige kranen staan er op jouw website.
Groetjes,
Jacq