Hi Foodlovers!
Deze moet je proberen, ze zien er Griezelig uit, maar zijn gruwelijk lekker!
Gevulde eieren met een creamy wasabi vulling, met een wauw effect!
Enjoy!
- 5 eieren
- 20 druppels groene eetbare kleurstof
- 1 doosje blauwe bessen uit de vriezer
- 75 g roomkaas
- 1 el wasabi
- 1 el mayonaise
- snufje zout
- 1 tl zwarte sesamzaadjes
Ingredients
|
- Doe de eieren samen met de blauwe bessen in een kookpan en vul de pan royaal met water tot de eieren helemaal onder water staan. Breng aan de kook, en kook de eieren voor 5 minuten, zet het vuur uit en laat het geheel 10 minuten staan.
- Haal ze dan één voor één voorzichtig uit het water(gooi het water niet weg!!!) en tik met de achterkant van een lepel voorzichtig scheurtjes(barstjes) in de schil. Leg de eieren in een schaal en giet het bessenwatertje over de eieren. Laat het geheel afkoelen tot kamertemperatuur, zet het dan minimaal voor één nacht en een halve dag in de koelkast voor het beste resultaat.
- Pel de eieren voorzichtig, snijd de eieren doormidden en lepel voorzichtig het eigeel eruit.
- Meng het eigeel samen met de roomkaas, wasabi, groen kleurstof en een snufje zout goed door elkaar, dit gaat heel erg goed in een keukenmachine, of met een vork.
- Doe de vulling in een spuitzak met een gekarteld mondstukje en spuit in en over de eierhelften. Strooi vlak voordat je ze serveert een beetje zwart sesamzaad over.
- Enjoy!
3 Comments
Laura Opdam - van Galen
25 oktober 2018 at 20:00Cool! Rogier leuk voor de bso!
Lique Deussen
15 november 2018 at 01:06Melissa Engbers Denise Patty
Kelly
29 oktober 2021 at 12:39Ga ze nu maken voor morgen met Halloween. Ben benieuwd!