Hi foodlovers!
Het is bijna oudjaarsavond, en dat vieren we met oliebollen met pit.
Dit keer met oven Oviebollen, de naam zegt het al ze zijn gebakken in de oven, met de oviebollen mix van Koopmans, en wat extra liefde van foodblabla.
Hartige Oviebollen met ham & kaas, en Oviebollen Rochefort & vijg zijn super easy om te maken, Crunchy van buiten en heerlijk zacht van binnen.
Ik neem nog een Oviebol….Lekkere jaarwisseling allemaal!
Liefs,
Jacq
Porties |
12Oviebollen |
Porties |
12Oviebollen |
- 1 pak Oviebollen mix (oven) Koopmans
- 100 g gekookte hamblokjes
- 50 g geraspte oude kaas
- 1 el bieslook fijngehakt
- 50 g Rochefort gekruimeld
- 2 gedroogde vijgen kleingesneden
Ingrediënten
|
- Maak het beslag volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Verdeel het beslag in tweeën, en roer door één deel beslag de bieslook, geraspte kaas en hamblokjes, en door het andere beslag gaat de verkruimelde Rochefort en vijg.
- Verdeel de mix over het muffin bakblik volgens de gebruiksaanwijzing op verpakking en bak de Oviebollen in de oven.
- Enjoy!
No Comments