Hi foodlovers!
Heerlijk die traditionele hapjes van vroeger, zoals deze Hollandse garnalencocktail.
Bij ons thuis werd deze lekkere cocktail erg gewaardeerd!
Nu zoveel jaar later maak ik het nog steeds.
Servings |
4personen |
Servings |
4personen |
- 300 g hollandse garnalen
- 5 el mayonaise
- 1 el tomatenketchup
- 1 el citroensap
- 1 el whiskey
- 2 kropjes mini sla
- peper / zout
- cayennepeper
- peterselie optioneel
Ingredients
|
- Meng voor de saus, de whiskey, ketchup, mayo, citroensap en whisky in een kommetje door elkaar. Voeg naar smaak nog wat zwarte gemalen peper & zout toe.
- Verdeel de gesneden sla over de cocktailglazen, gevolgd door de garnalen en tot slot gaat er een flinke lepel whiskeysaus overheen.
- Voor de liefhebber met wat pit, strooi er nog wat cayennepeper overheen.
- Enjoy!
1 Comment
Ria Sluijter
28 december 2017 at 17:40Heel lekker..😉