Op aanraden van Peter Meijrink van Sauter wijnen in Velp zijn we vanavond gezellig gaan eten bij de Hoeksteen in Arnhem. Wat vroeger een koffiehuis / bruincafé was, is nu een huiskamerrestaurant geworden, geheel in de jaren 50 stijl.
De eigenaren van dit gezellige restaurant zijn Chantal en Stijn. Chantal vertelde met veel plezier over het restaurant en Stijn is een chef waarbij je zijn passie en liefde voor mooie producten goed proeft in zijn gerechten.
Vooraf namen we Asiago speck met borettane uien in balsamico en een Tartelette met spitskool, komijn en comte.
Als hoofdgerecht namen de Garganelli met wildragout, spek, radicchio en parmezaan en een Runderlende met stiltonboter en winterpostelein.
We begonnen met een heerlijke Gin Tonic, en we eindigden met een voldaan gevoel en een big smile op ons gezicht.
Het is even geleden dat wij zo lekker gegeten hebben in een fijne huiselijke sfeer, top!
3 Comments
Marike Kupers
21 november 2014 at 22:34Wat leuk om te zien dat het allemaal goed gaat.geniet ervan meid
Foodblabla
21 november 2014 at 22:58Dank je wel Marike, we vinden het nog steeds leuk om te doen! 😉
Ria Sluijter
22 november 2014 at 15:04Ziet er goed uit, foto,s zijn leuk..xx