BIJGERECHT DOORDEWEEKS

Regenboogwortels uit de oven

Wat eten we vandaag?

Kleur op de bordje met deze, lekkere worteltjes uit de oven met  verse sinaasappelsap en tijm.

IMG_20141119_100100

Een makkelijk recept voor doordeweeks!

Wil je dit gerecht kids-proof maken, vervang de wijn dan door een scheutje bouillon…

Enjoy!

Regenboogwortels uit de oven
Regenboogwortels uit de oven
Recept Afdrukken
Instructions
  1. Leg een stuk bakpapier in een ovenschaal. Schil de wortels met een dunschiller en leg ze op het papier in de ovenschaal. Schenk er het sinaasappelsap over en een scheut witte wijn. Verdeel de takjes tijm over de wortels en vouw het bakpapier dicht. Stoof de wortels in 30 minuten een oven op 200 graden gaar. Scheut olijfolie erover en enjoy! (Lekker met gebakken schelvis)
Recept Afdrukken
print het recept

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.