Morgen is de wedstrijd Oranje tegen Chili en natuurlijk wil je niets missen van de wedstrijd. Maak daarom één van deze snelle gerechten en geniet van de wedstrijd met een bordje eten voor de TV.
Nu trap ik af met een kip wrap met avocado.
- 2 el mayonai
- 125 ml zure room
- 2x150 gram gerookte kipfilet in repen gesneden
- 1 rode ui fijngesneden
- 10 wortelen in plakjes
- 3 el munt fijngesneden
- 1 rijpe avocado
- 1 limoen uitgeperst
- 1 bosui
- 1 pak grote wrap tortilla's (8 stuks)
Ingrediënten
|
- Roer de mayonaise door de zure room en schep de kip, ui en wortelen erdoor. Breng de kipsalade op smaak met de munt, (versgemalen) peper en eventueel zout.
Halveer de avocado, schil hem en wip de pit eruit. Snijd het avocadovlees in repen en besprenkel met 2 el limoensap. Snijd de bo ui in de lengte door. Halveer de helften nog eens in de lengte en snijd de reepjes doormidden.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kipsalade over de tortilla’s en leg de avocado erop. Bestrooi met de bos ui en klap één zijkant over de vulling. Rol de tortilla’s op en serveer direct.
Enjoy!
(bron,AH)
No Comments