Hi Foodlovers!
Zijn jullie ook zo dol op Lasagna en taartjes, wij wel, daarom bedacht ik deze leuke lieve en overheerlijke Lasagna taartjes, gemaakt met de allernieuwste pastasaus Bolognese van Heinz, vrij van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen en 100% beef.
Al het lekkers in één compact taartje dus, en het is een super leuk gerecht om samen met de kinderen te maken.
Enjoy!
Porties |
6taartjes |
Porties |
6taartjes |
- 1 pot Hienz pasta saus bolognese
- 18 wontonvellen of verse lasagnavellen
- 100 g geraspte kaas
- 100 g diepvrieserwtjes gaar gekookt
- 100 g ricotta
- 6 mini mozzarella bolletjes
- basilicum
- rasp van halve citroen
- zout / peper
- 1 muffin bakvorm voor 6 stuks
- antaanbakspray of boter
Ingrediënten
|
- Verwarm de oven op 175 graden en spray de muffinvorm in met antiaanbak spray of smeer in met wat boter.
- Kook de doperwten in wat kokend water met een snuf zout beetgaar, en spoel af met koud water, roer de citroenrasp door de ricotta en houd dit apart.
- Zo maak je de cup cakes,
- Leg een Wonton vel in de cup cakevorm druk een beetje aan, schep 1 tl mascarpone op de bodem, strooi er wat doperwtjes overheen, vervolgens een eetlepel Heinz pastasaus en een tl geraspte kaas.
- Herhaal dit nog 1 a 2 keer, eindig met de saus en een bolletje mini mozzarella bovenop.
- Bak de lasagne cup cakes in de oven voor 18 minuten goudbruin haal ze uit de oven laat ze 5 minuten afkoelen, en bestrooi naar smaak met peper/zout en basilicum.
- Serveer de lasagne cup cakes met een frisse salade naar keuze.
No Comments