happiness is fudge
BLOG

Oh my Fudge… De lekkerste Fudge uit Schotland

For all fudge lovers!

Afgelopen zondag brachten wij een kort bezoek aan de eerste editie van het Zusje van de Sonsbeekmarkt. Het was een prachtige dag ondanks de iets sombere weersverwachting. Dit keer geen fotoverslag, maar een tip voor alle zoetekauwen onder ons (dus ook Sander :))

Bij de stand van The Galloway Fudge Company maakte Sander voor het eerst kennis met deze bijzondere fudge, direct uit Schotland. Er zit een een wereld van verschil tussen de fudge van de supermarkt en de home made van Galloway. Zelf ben ik geen zoetekauw, maar als ik Sander zo mag geloven is “fudging good”

happiness is fudge from galloway

happiness is fudge from galloway

The Galloway Fudge Company is een Schots familiebedrijf gevestigd in Dumfries. In hun eigen woonkeuken maken ze marshmallows, macaroons, repen en dus ook fudge. Er zitten alleen ingrediënten in die lokaal ingekocht worden. Ook is alles glutenvrij. Het bijzondere is dat ze nauwelijks in Nederland zijn, ze verkopen hun zelfgemaakte producten via internet en af en toe staan ze op lokale markten in Schotland, Engeland en nu dus ook in Nederland.

Van 22 april tot 11 mei zijn ze op diverse markten in Nederland te vinden. volg ze op Facebook om te weten waar.

happiness is fudge from galloway

happiness is fudge from galloway

8 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.