Foodblabla Niu Fender Amsterdam
BLOG

Op stap met de liefste in Amsterdam | Niu Fender

Hi lieve volgers,

Een jaar geleden verraste Sander mij met 2 kaarten voor het concert van Beth hart, hartstikke lief natuurlijk maar ik moest alleen nog een jaar wachten, datum concert 30-11-2019 🙂 Maar mijn geduldig afwachten werd beloond, want we besloten er gelijk maar een overnachting bij te boeken bij Hotel Niu The Fender in Amsterdam, nog maar net twee weken open, spiksplinternieuw dus 😉

Yes het was eindelijk zover, met de auto gingen we vroeg in de middag naar Amsterdam, bij aankomst konden wij onze auto direct onder het hotel parkeren, super handig natuurlijk! We waren ruim op tijd dus konden samen nog lekker even de stad in om te shoppen en om bier te drinken, check in van de kamer is 15.00 u. Met de tram ben je in 10 à 15 minuten in het centrum van Amsterdam, prima verbinding dus! Na 16420 stappen te hebben gezet, vonden we het wel tijd om naar het hotel te gaan, want we zijn erg benieuwd naar onze kamer.

Foodblabla Niu Fender Amsterdam

We hebben een luxe grote kamer op de 10e verdieping helemaal bovenin het hotel en met een magnifiek uitzicht over het oostelijk havengebied, echt in één woord WAUW! De kamer heeft een rustige hippe uitstraling, en is van alle gemakken voorzien, grote tv, groot bed, koelkast, een moderne badkamer met stortdouche, een grote loungebank en er zijn wat spelletjes, voor als je je verveeld, echt helemaal leuk allemaal! De locatie van het hotel is goed bereikbaar, minder dan 5 km van Amsterdam centraal en nog geen half uur rijden van Schiphol airport.

Foodblabla Niu Fender Amsterdam

Als we zijn omgekleed en opgetut bestellen we een Uber die ons naar AFAS live brengt, we worden voor het hotel opgehaald en naast AFAS live afgezet, we zijn er in 15 minuten. We gaan nog wat eten en dan op naar het helemaal uitverkochte concert van Beth Hart.

Na een geweldig concert met veel kippenvel momentjes, gaan we ook weer met de Uber terug, en drinken we in de gezellige bar van het hotel nog een cocktail samen.

Wat er die nacht gebeurde zal ik jullie besparen 😉 maar de andere dag werden we totaal uitgerust en fijn wakker. We hadden de gordijnen de hele nacht opengelaten zodat we s ’morgens wakker zouden worden van de zonsopgang, gelukt!

Foodblabla Niu Fender Amsterdam

Na een verfrissende douche gaan we fris en fruitig naar de 7e verdieping waar het ontbijt wordt geserveerd. De koffie, luxe broodjes, roerei en vooral de crispy bacon smaken extra lekker na een heerlijk avondje uit met de liefste. Na het uitgebreide ontbijt hoeven we ons niet te haasten want je kan tot 12.00 u uitchecken alle tijd dus.

We hebben een heerlijke relaxte dag en nacht in Amsterdam gehad, die pakken ze ons niet meer af.

Tot de volgende keer #020

Jacq & San

Foodblabla Niu Fender Amsterdam
Foodblabla Niu Fender Amsterdam
Foodblabla Niu Fender Amsterdam
Foodblabla Niu Fender Amsterdam
Dagje Amsterdam
Dagje Amsterdam

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.