FEESTDAGEN SNACKS ZOET

Pindakaas IJsjes met Chocolade

Hi Foodlovers!

Met slechts 4 ingrediënten maak je dit Super Creamy & Gevaarlijk lekkere ijsje!

Pindakaas  IJsjes met Chocolade
Pindakaas IJsjes met Chocolade

Geen ijsmachine nodig!

Pindakaas IJsjes met Chocolade
Pindakaas IJsjes met Chocolade
Pindakaas IJsjes met Chocolade
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
8 tot 10ijsjes 5minuten 6uur invriezen
Porties Prep Tijd
8 tot 10ijsjes 5minuten
Passieve Tijd
6uur invriezen
Ingrediënten
Ingrediënten
Instructies
  1. Smelt de chocolade au bain-marie en laat licht afkoelen.
  2. Klop in een keukenmachine of met mixer de slagroom lobbig.
  3. Meng met een spatel de gecondenseerde melk, helft van de gesmolten chocolade en pindakaas luchtig erdoorheen.
  4. Giet, verdeel het mengsel over de bekertjes, en giet voorzichtig met een draaiende beweging de rest van de chocolade over het ijsmengsel, dek de bekertjes af met een stukje plastic folie
  5. Zet ze voorzichtig in de vriezer totdat ze helemaal bevroren zijn, ongeveer 6 uur, dus je moet wel geduld hebben.
  6. Bestrooi het ijsje met de pinda’s.
  7. Enjoy!
Recept Afdrukken
print het recept

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.