Hi Foodlovers!
Met slechts 4 ingrediënten maak je dit Super Creamy & Gevaarlijk lekkere ijsje!
Geen ijsmachine nodig!
Porties | Prep Tijd | Passieve Tijd |
8 tot 10ijsjes | 5minuten | 6uur invriezen |
Porties | Prep Tijd |
8 tot 10ijsjes | 5minuten |
Passieve Tijd |
6uur invriezen |
- 300 ml gecondenseerde melk zoet
- 400 ml slagroom
- 1 pot 100 % pindakaas van de jumbo eerst goed doorroeren
- 1 grote reep chocolade puur of melk
- 50 g zoute pinda's fijngehakt
- kartonnen bekertjes of muffin vormpjes (bv van de Hema)
- huishoudfolie
Ingrediënten
|
- Smelt de chocolade au bain-marie en laat licht afkoelen.
- Klop in een keukenmachine of met mixer de slagroom lobbig.
- Meng met een spatel de gecondenseerde melk, helft van de gesmolten chocolade en pindakaas luchtig erdoorheen.
- Giet, verdeel het mengsel over de bekertjes, en giet voorzichtig met een draaiende beweging de rest van de chocolade over het ijsmengsel, dek de bekertjes af met een stukje plastic folie
- Zet ze voorzichtig in de vriezer totdat ze helemaal bevroren zijn, ongeveer 6 uur, dus je moet wel geduld hebben.
- Bestrooi het ijsje met de pinda’s.
- Enjoy!
No Comments