Verwarm de oven voor op 180°C boven onder warmte en bekleed de bakplaat met een vel bakpapier.
Meng de pindakaas, M&M’S, suiker en het ei goed door elkaar, tot een egale massa. Rol 15 balletjes van het deeg en leg deze met een beetje tussenruimte op een met bakpapier bekleedde bakplaat.
Druk met een vork de koekjes lichtjes plat zodat er een ruit patroontje in komt. Bestrooi eventueel met zeezout.
Bak de pindakaaskoekjes voor 10 minuten in de oven. Haal ze na baktijd uit de oven.
Let op! laat ze daarna heel erg goed afkoelen, ander vallen ze uit elkaar.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
Strikt noodzakelijke cookies
Strikt noodzakelijke cookie moet te allen tijde worden ingeschakeld, zodat we je voorkeuren voor cookie instellingen kunnen opslaan.
Als je deze cookie uitschakelt, kunnen we je voorkeuren niet opslaan . Dit betekent dat elke keer dat je deze site bezoekt het nodig is om cookies weer in te schakelen of uit te schakelen.
No Comments